Gå til indhold

Sådan bygger du din udendørs bruser

Sådan bygger du din udendørs bruser

I denne artikel skal vi se og læse om, hvordan man bygger en udendørs bruser og alle de ting man skal have styr på undervejs.

Vælg den rette placering til din udendørs bruser

At finde den rette placering til sin udendørs bruser, handler om at finde det rette sted til montering af bruseren, samt etablere et udendørs badeområde.

Når du skal finde placeringen, skal sikre dig at bruseren montereres et sted med fast underlag, f.eks på fliser, græs, stenunderlag eller på en terrasse. Det faste underlag, skal bruges som et naturligt afløb, som leder vandet væk fra huset, så der kommer skader på ens fundament i huset. Du skal også sikre dig, at udendørs bruseren placeres på et sted, hvor du også har lyst til at gå i bad, da et bad udendørs skal være en befriende følelse.

 


Valg af udendørs bruseafskærmning

Hvordan man vil bygge sit bruseområde, er helt om til en selv og kreativitet. Nogle ønsker ingen udendørs bruseafskærmning og andre ønsker en afskærmning af området. Mange af vores kunder bruger bambushegn, til at lave en afskærmning og andre bygger noget større argangement ud af træ. Hos Udebruser.dk bygger vi også afskærmning på mål og efter vores løsninger, som findes her: Udendørs bruserafskærmning.

Det er vigtigt at få lavet et område, som man syntes ligger op til noget selvforkælelse. Er ens udendørs bruser til praktisk brug, så er et lækkert område knap så vigtigt. Det er kun ens fantasi, der sætter grænser for sit bruseområde.

Sådan vælger du den perfekte udendørs bruser

I dette afsnit vil vi præsenterer, vores forskellige former for udendørs brusesystemer.

Gennemstrømsvandvarmer

En gennemstrømsvander varmer fra Nordic Water Solutions er en let og holdbar måde, at få en udendørs bruser på. De er billige i drift og kræver ikke en montør til opsætning.

Der findes forskellige størrelser for gennemstrømsvandvarmere og Nordic Water Solutions producere deres i 5 forskellige kapaciterer. Du kan finde vores brusere på gas her: Gennemstrømsbruser

Vores udendørs brusere på gas, bruger kun to stk. D-batterier, samt gas - så den er også utrolig billig i dift.

Væghængte udendørs brusere

En væghængt udendørs bruser er en fastmonteret løsning, som forsynes med varmt vand inde fra huset. Disse brusere er lidt dyrere at købe, samt kræver de ofte en VVS'er til montering af bruseren. Væghængte brusere, er som udgangspunkt ikke frostsikre, men alle brusere fra Udebruser.dk, kan sikres med et frostsikringkabel. Du kan også købe en 100% frostsikker udendørs bruser her: Frostsikker udendørs bruser

  Related Posts

  Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer
  October 05, 2022
  Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer

  I...

  Læs mere
  Sommerhuset på Læsø | Udebruser.dk
  July 26, 2020
  Sommerhuset på Læsø

  Alex siger "Vi havde gennem stykke tid talt om at lave en udebruser I...

  Læs mere
  Drawer Title
  Lignende produkter