Gå til indhold

Bad under åben himmel

Tag bad under åben himmel med en udebruser fra udebruser.dk

Bad under åben himmel! Sommeren har hælet ind på os, og når vejret er godt og solen skinner, flytter mage af os danskere mere eller mindre helt ud i haven. Vi har installeret haven så både børn og voksne kan være i haven fra morgen til aften, på de helt rigtige sommerdage. Mange af os har allerede indrettet område med spiseplads, måske udendørskøkken, urtehave og legeområder- men hvad med det nye trend, nemlig udendørsbadet?
Har du endnu ikke fået installeret dit helt eget udendørsbad i haven, er du havnet det helt rette sted. Det er nemlig en helt speciel oplevelse at tage bad under åben himmel, og denne oplevelse hjælper vi, hos udebruser.dk dig med at realisere. 

Velvære for sjælden - et bad under åben himmel

Vi må jo nok indrømme, at vi mennesker er draget af naturen. Der sker noget helt specielt med os, når vi er ude i naturen under åben himmel. Hvis du endnu ikke har prøvet et udendørs bad, på en varm sommerdag, har du en helt speciel oplevelse til gode. Det er både velvære for din krop og din sjæl at bade i det fri. Med frisk og sund luft omkring dig, i stedet for det duggede indelukkede badeværelse. Ved et bad i det fri, får du en helt anden opvarmning af kroppen, og selvom der måske regner og er koldt omkring dig, får du stadig en helt speciel varme fra det varme vand. Med en udebruser fra udebruser.dk, kan vandet blive langt over 45 grader, og med den rigtige størrelse bruser er der rigeligt med tryk på vandet, til at tage lange bade på trods af kulden omkring dig. Og denne oplevelse med at bade i regnen er nu også noget helt specielt og forfriskende! 

Så omend du ønsker en udebruser, fordi du bor tæt på hav og strand, og ønsker at kunne skylle havsalt og sand af din krop, eller du ønsker at kunne blive kølet ned under solbadning i haven eller efter en løbetur. Eller du blot ønsker at nyde følelsen af at bade under åben himmel, i det fri. Eller du måske har et kolonihavehus eller sommerhus med begrænset varmt vand og blot ønsker at kunne tage et ordentligt bad i dit fristed. Så er du havnet det helt rigtige sted! 

Hvordan får jeg så min udebruser med varmt vand?

Ved at købe en udebruser fra udebruser.dk, får du ubegrænset varmt vand. Og det eneste det kræver er en tilkobling til koldt vand samt flaksegas og du har over 50 graders varmt vand på få sekunder. Udebruseren er en gennemstrømningsvandvarmer, den opvarmer således vandet i den takt det strømmer igennem vandvarmeren. Det vil sige at udebruseren leverer øjeblikkeligt varmt vand! 

Related Posts

Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer
October 05, 2022
Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer

I...

Læs mere
Sådan bygger du din udendørs bruser
October 05, 2022
Sådan bygger du din udendørs bruser
Drawer Title
Lignende produkter