Gå til indhold

4 tips til dit udendørs bad

1. Vælg den udendørs bruser der passer til dig

Udebruser.dk sælger fem slags udendørs brusere, som hver har deres egen kapacitet. Det er vigtigt, at man får valgt den rette udendørs bruser, der passer til dine ønsker og behov. Har man kun behov for at blive skyllet eller at tage et lettere bad, så er en 8 liter/min eller 10 liter/min ganske fint. Men vil man have rigtige bade, så skal man op i en 12 liter/min eller 16 liter/min. Ønsker du lidt mere og fx. gerne vil kunne fylde dit badekar med varmt vand, så er 18 liter/min perfekt til dig.  

Se vores guide til de forskellige størrelser nedenfor:

En 8 liter/min udendørs bruser passer til dig, der ønsker at kunne tage et lettere bad i haven. For eksempel til at skylle saltvand og sand af kroppen efter en tur på stranden. Eller til at tage et varmt bad på en sommerdag. Denne er også oplagt til steder, hvor du har mindre tryk på vandet, fx i campingvognen. 

Køb den her

En 10 liter/min udendørs bruser passer til dig, der gerne vil kunne tage et varmt bad en gang imellem, og som ikke har nogle ønsker og behov for at kunne vaske langt hår hurtigt mm. Denne anbefaler vi til at have fx i sommerhuset til et bad efter en tur på stranden eller ved poolen eller vildmarksbadet til at skylle sig før og efter brug.

Køb den her

En 12 liter/min udendørs bruser passer til dig, der ønsker lidt mere end hvad du kan få ved en 10 liter/min, men ikke har behov for at det skal være helt på samme præmisser som når du tager et bad på badeværelset indenfor.

Køb den her

En 16 liter/min udendørs bruser passer til dig, der ønsker at kunne tage et ordentligt bad i haven, med hårvask osv. Med denne er der et stort tryk på vandet, og gør det muligt at kunne tage bad i haven, som du plejer på badeværelset. Denne anbefaler vi til fx et kolonihavehus, hvor dit udendørsbad er det eneste sted du kan komme i bad.

Køb den her 

En 18 liter/min udendørs bruser passer til dig, der ønsker lidt mere. Med denne bruser er der tryk nok på vandet til at kunne tage varme bade i alt slags vejr. Den er perfekt til dig, der ønsker at kunne vaske langt hår mm. Denne kan også bruges til at opvarme fx dit udendørs badekar.

Køb den her

2. Husk afløb

Det er vigtig, at kunne lede vandet fra sin udendørs bruser væk. Hvis man ønsker at have sin udendørs bruser op ad huset, så er det vigtigt at lede vandet væk fra huset, da der kan komme skader på fundamentet. Har du afløb til din udendørs vandhane, kan dette nemt tilkobles. Ellers lav et fald på dit fundament til udendørsbadet, som afleder vandet væk fra huset. En god idé kan også være at bruge en balje eller badekar til udendørsbruser, så har du ihvertfald styr på vandet. Hvis du blot ønsker dit udendørs bad i haven, med afløb ud i græsset eller lignende, så tænk over hvilke shampooer og sæber du bruger. 

3. Hvilken type afskærmning er bedst ?

Der findes man forskellige typer af afskærmninger, hvor det kun er ens kreative sind, der sætter grænsen. Der er uendeligt af ideer og inspiration på nettet. Husk at tænk de praktiske ind også, når du planlægger dit udendørsbad. Der er mange praktiske ting, man skal tage højde for. 

4. Montering af Udendørs bruseren

Monteringen af vores udendørsbruser er utrolig let, det kræver blot en skruemaskine og 5 minutter. Udendørs bruseren kommer i en papkasse, hvor udendørs bruseren ligger i skum - så vi er sikre på den ikke er beskadiget under fragt. Den hænges op på ønskede placering, med 4 skruer og du er klar til at monterer resten.
 
Læs vores monteringsvejledning her 

 

  Related Posts

  Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer
  October 05, 2022
  Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer

  I...

  Læs mere
  Sådan bygger du din udendørs bruser
  October 05, 2022
  Sådan bygger du din udendørs bruser
  Drawer Title
  Lignende produkter