Gå til indhold

Vores kunders ideer til brug af vores udebruser

Michael købte en 12 liters/min udebruser fra udebruser.dk, som han skulle bruge i sit sommerhus.

Han byggede en afskærmning, så ham og hans familie kunne bade afskærmet og i ly og læ for vinden. Han monterede udenbruseren på bagsiden og tilsluttede udendørs bruseren til et andet brusehoved med flere funktioner. Når du køber en udendørs bruser fra udebruser.dk, så kan du vælge at udskifte det tilhørende brusehoved med et der har flere funktioner eller passer dine behov bedre end en håndholdt bruser. Udgangen på udendørs bruseren er en 1/2", så stort set alt brusetilbehør kan tilkobles vores maskine, hvis noget ekstra ønskes. 
Vi har også kunder der i forvejen har haft et bruserhoved, fx i form af en kobberbruser, men manglede en måde at få varmt vand, her løser vi dette behov for jer. 

Billedet nedenfor viser Michaels opsætning af vores udendørs bruser.
Michael gav os fem stjerner og du kan læse hans anmeldelse af os nede under billedet.

Udendørs bruser

 

"Bestilte en 10 liters, men de var desværre i restordre, men så fik jeg en 12 liters i stedet for. Har fået den monteret, og den virker super godt. Det eneste jeg godt kunne ha brugt var en dansk brugsanvisning. Men den virker bare, og jeg er meget tilfreds med mit køb 👍"

Lisa, fra Bornholm
Lisa købte en 8L udebruser til hendes sommerhus på Bornholm. Her har hun bygget en udendørsbruser af træplader, hvor man kan stå afskærmet fra andre og kigge ud i den fine have. Hun har valgt ikke at have tag på udendørs bruseren, men kun lige bygge en afskærmning over udendørs bruseren. På den måde kan hun stå og kigge på himlen og nyde solens stråler, samtidig med at udendørs bruseren er beskyttet for regn og slud. 
Billedet nedenfor viser Lisa's opsætning af udendørs bruseren. Hendes anmeldelse kan læses under billedet.

"Har købt en 8L udendørs bruser, der hænger i mit sommerhus. Den var let at montere. Jeg var lidt i tvivl om størrelsen, men det hjalp udebruser mig med. God service. Jeg er så glad for den"

  Related Posts

  Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer
  October 05, 2022
  Sådan virker en gennemstrømsvandvarmer

  I...

  Læs mere
  Sådan bygger du din udendørs bruser
  October 05, 2022
  Sådan bygger du din udendørs bruser
  Drawer Title
  Lignende produkter